Torsdagen den 1 juni.

Filtrera mera!

Efter stor efterfrågan startar vi nu igång årets första Filter-kväll för kollegor och stud. kommunikologer som har studerat till intermediate level.

Du kanske har filtrerat något exempelvis en metod eller forskningsrapport som du vill presentera för oss andra. Eller så vill du presentera något där vi använder vår gemensamma kompetens och filtrerar tillsammans. Du kan också bara komma utan att presentera något för att öva och umgås med goda kollegor.
 
Tid: Torsdagen den 1 juni kl. 17.30-20.30
Plats: Mariatorget 1 c
Kostnad: 150 SEK (självkostnadspris för tilltugg och dryck) Swish el. faktura
Anmälan: info@kommunikologgruppen.com
 
Varmt välkommen!

Fredagen den 9 juni 2017

Frukostseminarium - " I huvudet på en världsmästare".

Idag använder hon sina erfarenheter och ger möjlighet till balans och vitalitet för lönsamt, hållbart resultat. Idag använder hon sina erfarenheter och ger möjlighet till balans och vitalitet för lönsamt, hållbart resultat.

Du kanske vet ATT och VAD, men saknar kanske HUR…
Hur kan du veta att det du gör är det du vill och mår bra av? Är viljan en möjlighet eller kan den vara ett hinder? Hur kan du komma åt din kraft inom dig? Och inte minst vilka värderingar, troer och attityder är det som styr dig?

"Det kommer aldrig att gå" är ett vanligt uttryck och allt för många har redan bestämt sig för hur det är och hur det kommer bli.
När du gjort dig medveten blir nästa frågeställning, HUR kommer du till förändring?

Marita Skogum
Förutom att Marita är flerfaldig världsmästare i orientering, så har hon även SM-brons i basket. Hon har 11 års erfarenhet som förbundskapten och dessutom många års erfarenhet som pedagog, coach, föreläsare och förändringsledare. Idag driver hon företaget ”Förändring för utveckling” och tar hela sin erfarenhet och kompetens och förpackar den på ett sakligt och effektivt sätt för just dig..

 
Tid: Fredagen den 9 juni kl 07.30 - 09.00 (frukost serveras från 07.00)
Plats: Mariatorget 1 C
Kostnad: 200 SEK ex moms (swish 0709 - 927918 eller faktura ex moms)
Anmälan: info@kommunikologgruppen.com

 

Ladda gärna ner vårt informationsblad här.