Referenser

”Kunskapen om kommunikologi hjälper mig i rollen som landskapsarkitekt. Det har givit mig en styrka att sätta gränser och hitta bättre samverkansformer i de ofta komplexa stadsutvecklingsprojekten som jag deltar i. Processen går lättare.”

Elisabeth Tornberg
Stockholms Stad
 

”Ni lyckades med det som få utbildningar gör (och jag har gått många) att verkligen få oss att integrera kunskapen med träning, många olika demonstrationer och exempel, utmaningar och utrymme för reflektion och frågor. Allt i sina tydliga ramar.
Ni lotsade oss genom förvirring och ibland frustration så att alla deltagare landade på fötterna den femte dagen, varje gång! Dessutom hade vi väldigt roligt. Jag är så glad att jag gått mina fem första moduler hos två engagerade och prestigelösa pedagoger som er och jag ser fram emot fler!”

Katarina Håkansson
Förskollärare/ barndanspedagog. 

"Utbildningen i Kommunikologi har varit en stor förändring för mig personligen. Inte bara något av det roligaste jag gjort utan jag har nu ett komplett verktyg för att hantera alla situationer privat som proffesionellt. Bea och Ewa är några av de mest tydliga, roliga och inspirerande pedagoger jag haft. Den bästa investeringen jag gjort i mitt liv."
"Utbildningen varvas med föreläsning och att praktisera nya kunskaper. Avslappnad stämning i gruppen, där inget är rätt eller fel,  bara övning.  Omväxlande och utmärkt sätt att lära in nya aktiviteter ."

Marianne Lundström Aziagbe
Pedagog/coach