Om oss

Vad vill vi?
KommunikologGruppen är en grupp med certifierade Kommunikologer som gemensamt har drivkraften att bidra till INSPIRATION och UTVECKLING i en föränderlig värld genom att de vi arbetar med får tillgång till egen KOMPETENS.

Vi vill helt enkelt bidra till en mer balanserad värld.

Vad gör vi?
Vi erbjuder:

  • Utbildning i Kommunikologi
  • Projektverksamhet
  • Konsultationer för individer, grupper och organisationer


Hur gör vi?
Som konsulter jobbar vi nära dig som kund genom att erbjuda utbildning, processer och program tillsammans med individutveckling.
Vi tror på att vår hjärna och vår kropp påverkar varandra och ser knoppen och kroppen med dess olika funktioner som en helhet. Därför varierar vi olika aktiviteter för att möjliggöra den utveckling som våra kunder önskar.

Vi samarbetar med kompetenta kollegor och har ett stort nätverk i hela Norden för att göra detta möjligt.

Var finns vi?
Vår öppna utbildning i Kommunikologi håller vi i en härlig lokal centralt i Stockholm. Mariatorget 1 C är adressen.

Vi har hela Norden som arbetsfält och vi arbetar med individer, grupper och organisationer.
 

Vilka är vi?


Ewa Jonason har en bakgrund från teater, radio och TV produktion. Hon har bland annat erfarenhet av att leda stora produktioner där hon fungerade som arbetsledare för ett hundratal personer. Hennes stora intresse för människor och kommunikation gjorde att hon började studera ledarskap, hälsopedagogik och stresshantering. Hon har arbetat med förändringsarbete på organisations-, grupp- och individnivå och det har ofta handlat om ledarutveckling. Hon var från 2006–2010 en av delägarna i Framtidens Team AB som numera är ett nätverk.
Kontaktuppgifter
+ 46 (0) 70 – 992  79 18
ewa@kommunikologgruppen.com

 


Bea Ahlperby har en bakgrund som hälsopedagog och erfarenhet som moderator, föredragshållare och har i flera år arbetat med personalfrågor. Uppdragen har varierat stort – chefsutveckling, kommunikationsträning, grupputveckling, rehabiliteringsuppdrag och hälso- och friskvårdsutveckling mm. Bea är även en av initiativtagarna och skaparna av filmen Rör dig hjärna – En film om det neuromotoriska underlaget.
Kontakuppgifter
+ 46 (0) 70 – 255 90 10
bea@kommunikologgruppen.com

 


Emma Perols har en bakgrund som verksamhetsledare/generalsekreterare för flera olika organisationer inom fair trade och kooperativ företagsutveckling, både i Sverige och utomlands. Emmas brinnande intresse för att bidra till utveckling av både verksamheter och individer gjorde att hon under en period startade och drev ett hälsocenter och därefter utbildade sig till kommunikolog. De senaste åren har hon lett uppstarten av ett antal caféer som tillsammans har bildat en social franchise-kedja, där personer långt från arbetsmarknaden är ägarna. Samtidigt har hon startat upp ett företag som jobbar med att stötta kvinnor i att återta kontrollen över sina liv när de känner sig överväldigade och frustrerade, för att sedan forma det precis så som de vill ha det!
Kontaktuppgifter
+ 46 (0) 73 – 514 50 16          
emma@kommunikologgruppen.com

 

Tack för givande fem dagar tillsammans med er och gruppen! Veckan överträffade mina förväntningar (trots att de var höga) och väckte definitivt intressen att studera vidare… Det var en upplevelse!
Jag är jättenöjd! Och ni är fantastiska och skickliga pedagoger.